Menu Sylwestrowe

ZAKĄSKA Łosoś marynowany / oliwa cytrynowa / białko / koper włoski / burak   ZUPA Consomme z dziczyzny / pierożki z dziczyzną w aromacie jałowca / palony por / grzyby shimeji / oliwa pietruszkowa   DANIE GŁÓWNE Assiette z gęsi / zapiekanka ziemniaczana / karotka karmelizowana / demi glace   DESER Cremeux z czekolady / jeżyna / truskawka / czekolada biała / biscuit waniliowy   ZIMNA PŁYTA Grecka koffta / sos tzatziki, Mousseline z zielonych szparagów / krem truflowy, Schab wieprzowy / mus z tuńczyka / kapary / słodka papryka, Wędzony pstrąg / grillowany ziemniak / cebula / ogórek / kapary / śmietana, Rostbef z rukola i dresingiem z czerwonej cebuli, Polędwiczka wieprzowa ze szpinakiem i mozzarellą, Jagnięcina faszerowana podrobami z czosnkiem aromatyzowana rozmarynem, Kurczak zagrodowy / ser halloumi / bazylia / suszone pomidory, Ciasto filo / pomidory / szpinak / oliwki, Sałatka z zielonej fasoli / pomidor / czerwona cebula / ser kozi, Sałatka z gorgonzolą / winogron / prażone płatki migdałów, Pieczywo, Masło smakowe   DANIA NOCNE 1) Królik duszony z szalotką i pomidorami / polenta smażona / warzywa grillowane / kukurydza w maśle / ciasto filo / szpinak / feta / kalafior 2) Troć wędrowna / palony ziemniak / chrust z warzyw / groszek zielony / seler naciowy / koper włoski / dresing z limonki 3) Wołowina / czerwone wino / warzywa / cynamon 4) Krem z topinamburu / czarna soczewica / szynka wędzona / chrust z pory   Napoje oraz alkohol – bez limitu wódka czysta premium, piwo, wino białe i czerwone    

REZERWACJA IMPREZY

798 801 030

salesmice@goldentulipmagnus.com

Ważne Informacje

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zaliczki 40% zawartości pakietu na podany numer konta.
Wpłacona zaliczka nie podlega zwrotowi. Dopłata do wartości zamówienia wymagana jest
w dniu przyjazdu do hotelu.

Rozmieszczenia Gości przy stolikach w trakcie balu sylwestrowego dokonuje obsługa
- prosimy wcześniejsze zgłoszenie uwag, w miarę możliwości
postaramy się sprostać wszystkim oczekiwaniom!