ZAKĄSKA Łosoś marynowany / oliwa cytrynowa / białko / koper włoski / burak ZUPA Consomme z dziczyzny / pierożki z dziczyzną w aromacie jałowca / palony por / grzyby shimeji / oliwa pietruszkowa DANIE GŁÓWNE Assiette z gęsi / zapiekanka ziemniaczana / karotka karmelizowana / demi glace DESER Cremeux z czekolady / jeżyna / truskawka / czekolada biała / biscuit waniliowy ZIMNA PŁYTA Grecka koffta / sos tzatziki, Mousseline z zielonych szparagów / krem truflowy, Schab wieprzowy / mus z tuńczyka / kapary / słodka papryka, Wędzony pstrąg / grillowany ziemniak / cebula / ogórek / kapary / śmietana, Rostbef z rukola i dresingiem z czerwonej cebuli, Polędwiczka wieprzowa ze szpinakiem i mozzarellą, Jagnięcina faszerowana podrobami z czosnkiem aromatyzowana rozmarynem, Kurczak zagrodowy / ser halloumi / bazylia / suszone pomidory, Ciasto filo / pomidory / szpinak / oliwki, Sałatka z zielonej fasoli / pomidor / czerwona cebula / ser kozi, Sałatka z gorgonzolą / winogron / prażone płatki migdałów, Pieczywo, Masło smakowe DANIA NOCNE 1) Królik duszony z szalotką i pomidorami / polenta smażona / warzywa grillowane / kukurydza w maśle / ciasto filo / szpinak / feta / kalafior 2) Troć wędrowna / palony ziemniak / chrust z warzyw / groszek zielony / seler naciowy / koper włoski / dresing z limonki 3) Wołowina / czerwone wino / warzywa / cynamon 4) Krem z topinamburu / czarna soczewica / szynka wędzona / chrust z pory Napoje oraz alkohol – bez limitu wódka czysta premium, piwo, wino białe i czerwone