Kariera w naszym hotelu

Pracujesz w hotelarstwie i szukasz nowego miejsca pracy?
A może dopiero rozpoczynasz swoją karierę?
Zapoznaj się z poniższymi ofertami pracy i dołącz do naszego Zespołu!

Co Ci zapewnimy?
Elastyczna forma zatrudnienia – umowa o pracę lub zlecenie
Atrakcyjny i przejrzysty system wynagradzania
Pracę wśród pasjonatów hotelarstwa i gastronomii
Przyjazną atmosferę i wspierającą kadrę kierowniczą
Posiłek regeneracyjny w ciągu dnia dla każdego pracownika
Możliwość zakwaterowania w hotelu
Zniżki na usługi hotelu dla pracowników i ich rodzin.

 

RECEPCJONISTA/ RECEPCJONISTKA – umowa o pracę

Zakres obowiązków:
Obsługa Gości hotelowych zgodnie ze standardami hotelu, obsługa systemów recepcyjno – rezerwacyjnych, sprzedaż usług hotelu, informowanie o warunkach pobytu oraz wszelkich usługach oferowanych przez obiekt, dokonywanie niezbędnych formalności związanych z pobytem gości w hotelu wraz z uwzględnieniem wszelkich procedur oraz przepisów prawa.

Wymagania:
Wykształcenie min. średnie;
Znajomość języka angielskiego;
Znajomość branży (atutem będzie znajomość programów recepcyjno – rezerwacyjnych);
Obowiązkowość, wysoka kultura osobista, właściwa prezencja;
Zorganizowanie, dyspozycyjność, gotowość do pracy w systemie zmianowym;
Odpowiedzialność i komunikatywność;
Umiejętność pracy w zespole w zmianowym systemie pracy;
Dyspozycyjność (praca również w weekendy i święta).

 

KUCHARZ/ KUCHARKA – umowa o pracę lub zlecenie

Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań na potrzeby organizowanych w hotelu wydarzeń – imprez okolicznościowych (wesel, komunii, urodzin), konferencji oraz innych pobytów grupowych, a także praca w restauracji a la carte.

Wymagania:
Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku – mile widziane;
Wykształcenie gastronomiczne – mile widziane;
Umiejętność pracy w zespole oraz organizacji własnego czasu pracy;
Chęć do nauki i rozwoju zawodowego;
Dyspozycyjność i zaangażowanie;
Gotowość do pracy w systemie zmianowym;
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych;
Dobra organizacja czasu pracy.

 

CUKIERNIK/ CUKIERNICZKA – umowa o pracę lub zlecenie

Zakres obowiązków:
Praca przy produkcji oraz dekoracji wyrobów cukierniczych – ciast, deserów, tortów.

Wymagania:
Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku – mile widziane;
Wykształcenie gastronomiczne – mile widziane;
Umiejętność pracy w zespole oraz organizacji własnego czasu pracy;
Chęć do nauki i rozwoju zawodowego;
Dyspozycyjność i zaangażowanie;
Gotowość do pracy w systemie zmianowym;
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych;
Zmysł artystyczny;
Zdolności manualne.

 

KELNER/ KELNERKA – umowa o pracę lub zlecenie

Zakres obowiązków:
Profesjonalna obsługa gości w punktach gastronomicznych obiektu;
Reprezentowanie wizerunku firmy zgodnie z etykietą hotelową i wskazanymi standardami hotelu;
Sprzedaż usług świadczonych przez hotel, z dbałością o zaspokojenie potrzeb Gości

Wymagania:
Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku – mile widziane;
Wykształcenie gastronomiczne – mile widziane;|
Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym;
Umiejętność pracy w zespole oraz organizacji własnego czasu pracy;
Chęć do nauki i rozwoju zawodowego;
Dyspozycyjność i zaangażowanie;
Gotowość do pracy w systemie zmianowym;
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.

 

POMOC KUCHENNA – umowa o pracę lub zlecenie

Zakres obowiązków:
Praca pomocnicza związana z przygotowaniem potraw, przygotowaniem surowców, półproduktów z mięsa, ryb, drobiu i warzyw. Zmywanie, polerowanie naczyń, utrzymanie czystości w miejscu pracy.

Wymagania:
Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku – mile widziane;
Umiejętność pracy w zespole oraz organizacji własnego czasu pracy;
Dyspozycyjność i zaangażowanie;
Gotowość do pracy w systemie zmianowym;
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.

Wyślij swoją aplikację

e-mail: salesmice@magnusresort.pl

Masz pytania odnośnie pracy w naszym hotelu?
Zapraszamy do kontaktu!

+48 798 801 050