Przystawka z kieliszkiem wina lub kuflem piwa
Galaretka z golonki, kiszona cebulka, chleb razowy, puree z marchewki
Zupy
Kwaśnica beskidzka z golonką
Chuda Jewa z maślanką aromatyzowana czosnkiem
Gotowanie na żywo
Golonka pieczona w piwie z kością
Golonka z warzywami
Panczkraut
Sos chrzanowy
Dania główne
Golonka faszerowana
Filety z kurczaka w panko
Żeberko wieprzowe w zimowej odsłonie
Łosoś marynowany w pieprzu cytrynowym
Panczkraut
Prażonki beskidzkie
Ziemniaki opiekane aromatyzowane majerankiem
Kopytka smażone z zieloną cebulką
Makaron z warzywami
Bukiet sałat z dipami
Colesław z marchewką i porem
Bufet słodki
Owoce sezonowe
Ciasto makowo-serowe
Domowa szarlotka
Beskidzki stół regionalny
Kiełbasy, salcesony, kaszanka, boczek, necówka, kabanosy, pasztet beskidzki, wędzonki własnej produkcji, smalec beskidzki, ogórki kiszone, chrzan, żurawina, pieczywo własne, sałatka z kaszy pęczak z kabanosem, sery regionalne, chleby własnego wypieku
Bufet dla dzieci
Pomidorowa z makaronem
Fileciki drobiowe w panierce qentucky
Frytki
Surówka z marchewki
Napoje bez limitu
Woda, kawa, herbata, soki
Pobierz ofertę:
Festiwal Golonki 29.01.2022
Kom. 798 802 040
E-mail: recepcja@magnusresort.pl
Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zadatku 40% wartości pakietu na podany numer konta:
MAGNUS ROYAL SP. Z O. O. SP. K.
Fałata 222, 43-360 Bystra
Numer konta: 93 8437 0002 0090 0157 7372 0021
Wpłacony zadatek nie podlega zwrotowi. Dopłata do wartości zamówienia/rezerwacji wymagana jest najpóźniej w dniu przyjazdu do hotelu.